Comunicacions i Seguretat

La nostra divisió de xarxa i comunicacions li proporciona solucions de connectivitat cablejada o sense 
fils, que li permetran aprofitar les darreres innovacions tecnològiques a preus competitius. Realitzant 
una interconnexió total, entre la seva seu o millorant l'accés i les comunicacions amb els seus clients 
i socis.

Si desitja disposar del nostre servei especialitzat en aquest camp, li podem oferir, entre altres serveis, els següents: Anàlisi interna, Anàlisi perimetral, Prova d'intrusió. Seguretat en S.O. Windows i Unix/Linux, Instal·lació de tallafocs/UTM per a xarxes locals i/o DMZs

Creació de xarxes protegides VPNs que interconnecten les seves delegacions o permetin l'accés a clients i empleats des de qualsevol punt, mitjançant túnels  punt a punt, programes que estableixen el túnel SSL, VPN IPSEC.

Utilitzem programes com ADaudit i prtg , fusioninventory a  fi d’auditar  el funcionament.

Disseny i adaptació de xarxes locals cablejades i sense fils, incloent-hi la incorporació de components específics, com ara servidors d'impressió, routers i tallafocs/UTM. Configurar les xarxes redundants d'accés a Internet o l'equilibri de càrrega entre les diferents línies de dades. Gesyió de VLAN’s

Muntem, centralitzem cablejat, electrònica de xarxa Fiable/Panells, ordenem i Simplifiquem les connexions, etiquetem cada tir, unifiquem totes les comunicacions de la teva empresa en un punt.

Som el seu assessor, independent, al seu costat explicant cada aspecte i gestionant les instal·lacions. Intercedim en les possibles incidències amb les operadores, Mantenim i gestionem Centraletes al cloud o físiques, donem un servei global.

×