Cloud

Ens ocupem de la gestió i el seguiment de totes les seves infraestructures Cloud, alliberant-lo d'aquest
treball i permetent un major èmfasi en l'activitat principal de la seva empresa.
L'objectiu principal d'aquest servei és proporcionar una gestió proactiva mitjançant el seguiment dels
elements i entorns que conformen la plataforma i les auditories periòdiques que ens permetin detectar 
situacions de risc reals o potencials i iniciar les accions necessàries.

Gestió optimitzada d’entorns CLOUD empresarials.

Amb el nostre servei de backup on line, les seves còpies de seguretat estaran albergades en un entorn segur, ràpid i accessible.

Si busques disposar de les teves dades i aplicacions en tot moment i en qualsevol lloc les 24 hores x 365 dies a l’any amb rapidesa.

Amb la nostra col·laboració podrà economitzar temps, racionalitzar recursos optimitzant la seva productivitat assegurant el rendiment de la inversió en tecnologia.

Les dades es reparteixen entre els dos servidors físics, fent que la informació quedi dividida i organitzada d'una manera funcional. L'intel·ligència es proporciona a través del software.

Solució completa i moderna que t'ofereix la possibilitat de treballar a qualsevol lloc. Comunica't per videoconferència amb qualsevol persona i comparteix el teu treball en temps real. Fem la migració de la infraestructura actual al cloud, de manera eficient, ràpida i gestionem tots els canvis a nivell de dominis i correus electrònics.

 

G Suite es un conjunt de solucions Cloud que t’ajudaran a millorar la operativa de la teva empresa amb independència del lloc de treball dels empleats. FQM traspassa la teva operativa a la plataforma Google de manera àgil, eficient i amb la organització que requereixen les seves dades, gestionem tots els tràmits de la migració de la infraestructura actual a G-Suite.

L'Azure és un núvol públic de pay-as-you-go que us permet crear, desplegar i administrar ràpidament aplicacions a través d'una xarxa global de centres de dades de Microsoft. A FQM estem capacitats tant per a la migració com per a la implementació d’infraestructura o serveis en el núvol públic de Microsoft. La seva flexibilitat és una gran aposta fins i tot si es requereix d’una integració amb l’entorn de TI ja existent.

Amazon Web Services (AWS) és la plataforma de núvol més completa i adoptada del món, oferint més de 175 serveis integrals del centre de dades a nivell mundial. Milions de clients, incloent-hi start-ups que creixen de pressa, companyies més grans, i agències governamentals principals, estan utilitzant AWS per reduir costos, augmentar agilitat, i innovar més ràpid.

×